Gastenboek

Maasmechelen 2017

Hi friends!

I'm sending greetings from the Czech republic, we got back home safe and sound:) Thanks once more for the friendship and really hope to sing together again someday soon!
Andy from Vox Novus

Requiem van Brahms

Was in Mechelen aanwezig, en de opvoering was schitterend en begeesterend, zodat ik zondag opnieuw ben komen luisteren. De opvoering van zondag was veel intiemer en veel warmer dan zaterdag, maar doet niks af aan de verdiensten van beide koren. Van harte proficiat.

Chichester Psalms

Gisteren in Leuven: Chichester Psalms en andere Amerikaanse koormuziek; jullie samen met Musa Horti.

Ik was uitermate verrast en dan vooral gefascineerd door jullie uitzonderlijk hoog muzikaal niveau. Een concert dat mijn verwachtingen sterk heeft overtroffen.

Heel hartelijk dank en gefeliciteerd met deze schitterende avond!

Provinciaal koortornooi 27 april 2014

Van harte proficiat voor de beste score van het tornooi!
Onberispelijke juistheid, veel emotie, mooi gevarieerde en zelfs verrassende keuze van de stukken.
Een maestro die ook voor het publiek boeiend is om volgen.
Bravo!

Succes

Succes straks!
19u15.Bredene-Leuven haal ik niet meer ;)
Liefs, Elke.

Nachtlied

Creaties, altijd spannend voor een componist... Even ademhalen en jullie waren vertrokken voor een geïnspireerde, speelse en sonore uitvoering. Het vervolgverhaal gaat verder met de opname dit weekend. Veel plezier! Maarten

Een stukje hemelse schoonheid te Mortsel

Jullie hebben vandaag 9 maart 2010 een buitengewoon schitterend concert gegeven onder de titel "Seasonings". Stuk voor stuk waren het "seizoens"-pareltjes van een hemelse schoonheid, helderheid, transparantie en gaafheid, alle getuigend van een zin voor een zeer accurate "justesse", en voor prachtige nuanceringen en harmonieën. Het langdurig applaus na dit bijzonder concert was dan ook meer dan welverdiend !

Concert in Tienen

Een welgemeende proficiat voor het prachtige concert van zaterdagavond 9 mei in Tienen : jullie doen jullie prestigieuze titel alle eer aan !

Proficiat!

Nogmaals een dikke proficiat met de welverdiende titel. Jullie zijn geweldig gegroeid sinds ik voor de eerste keer kwam luisteren (december 2003)en er zit nóg méér in. Een verrassend repertoire, een geweldige samenzang, goede articulatie (in welke taal ook) en een fantastische kleur/timbre. Ik heb er echt van genoten gisteren...Doe zo verder :) Nadja.

Grensverleggend

Met het concert van gisterenavond te Heverlee (10/12) hebben jullie aangetoond dat "Koor van het Jaar" geen loze titel is. Grote Klasse! Een muzikaal schot in de roos. Het begrip "koorconcert" is na deze prestatie erg opgewaardeerd. De lat ligt een stukje hoger. Wij hebben ten zeerste genoten. Blijf nieuwe inspiratie zoeken. Wij blijven het met aandacht en genoegen volgen. Succes. En aan iedereen een prettig jaareinde en verdiende rust. Steven en Elly.

Proficiat

Proficiat met jullie overwinning. Met wat geluk geraak ik dinsdag (met veel plezier, overigens!) in Heverlee! Stephanie Verbeken

De Cameraten van mijn Cameraten blijven mijn Cameraten

Kristiaan en Hilde Van Ingelgem - Van Driessche komen jullie dinsdag graag persoonlijk gelukwensen!Vanuit Aalst HARTELIJK PROFICIAT en morgen-zondag-middag kijken we zeker naar de finale van 'Koor van het jaar' op Canvas!

Ontdekt :)

Fijn te lezen dat we nu ook een gastenboek hebben. Gewoon eventjes zeggen dat ik enorm trots ben dat ik dit koor dirigeer.. Camerata, we hebben al veel fijne dingen gedaan en veel bereikt, maar we gaan er nog veel fijnere doen en proberen nog verder te geraken... Ik ga er voor.

Bravo

Bravo, ik ben onder de indruk en wenste dat ik in zo'n heerlijke koorsamenzang zingen zou als die ik op video uw koor heb horen en zien hebben

Felicitaties vanuit Oudenaarde

Vele felicitaties voor de puike prestatie! Vanwege mannenkoor 'De Oudenaardse Zangevereniging ' en in het bijzonder vanwege de voorzitter, Wouter Doclo (Jawel, de Doclo's zijn niet alleen in het Leuvense actief als zanger!) www.oudenaardsmannenkoor.org

Internationale support

Bij deze ook greets and congrats vanuit engeland - onze schare fans reikt ver! John Middleton laat weten dat hij voor ons gestemd heeft, erg blij is ("a proud voter") en ons allen een merry christmas wenst. juij!

Trots

Beste koorleden, Het begint nu pas echt door te dringen... We zijn het 'Koor van het Jaar'. Een dikke proficiat van een fiere voorzitter.